Project Description

sopa-de-cabra2021

06-08-21 // 22:00h

Sopa de Cabra

Gira 30 aniversari Ben endins  “El Retrat d’una Generació”

Ben Endins, l’emblemàtic disc en directe, enregistrat a la Zeleste (actual Razzmatazz) i que contenia els grans èxits de la primera etapa dels Sopa celebra trenta anys. Qui hauria dit als Sopa de Cabra que aquell disc els canviaria la vida. L’èxit d’aquell disc va ser aclaparador i els va catapultar com la banda del moment d’una emergent escena que utilitzava el català a les seves cançons de manera desacomplexada.

Una generació que se sentia identificada amb els valors que transmetien els Sopa de Cabra. Qui no tenia el Ben Endins en cassette o en cedé o en vinil o l’havia gravat d’un amic no estava a la moda , s’estava perdent alguna cosa i no formava part de la tribu.

Tres dècades més tard el Ben Endins ha esdevingut el disc més venut de la història del rock català més de 100.000 unitats venudes. Un retrat d’una generació. Un disc on hi trobem els primers grans èxits dels de Girona com : Si et Quedes amb Mi, el Boig de la Ciutat, l’Empordà, Mai Trobaràs o la gamberra el Sexo que me hace Feliz.

Sopa de Cabra vol recuperar aquest moment amb una gira commemorativa on repassaran en el seu nou directe gran part d’aquest disc , i  on no faltaran també els grans èxits que els han dut a ser considerats com una de les grans bandes musicals del país de tots els temps.

Logos Web Terramar